Algebehandling i Hobro og Nordjylland

Mangler din træterrasse sin naturlige glans? Hos Træ i en udfører vi effektiv algebehandling i Hobro og Nordjylland. Rensning af træterrasse er en vigtig del af vedligeholdelsen, da den bliver meget påvirket af vind, vejr og brug. Derfor anbefaler vi, at du giver din træterrasse de allerbedste forudsætninger for, at kunne modstå både sommer og vinter. Derfor er det en rigtig god ide at få efterset din træterrasse, skruer og søm kan godt bevæge sig op af, i løbet af året. Vi går derfor alle terrassens skruer eller søm efter, og sørger for at de er intakte. Derudover kan der forekomme diverse skader som vi selvfølgelig også kan hjælpe med at reparere.

Rensning af træterrasser med miljørigtige produkter

Vi sørger altid for at komme med den bedste og mest holdbare løsning. Det er også vigtigt at tage højde for hvilken type træ, der er anvendt til terrassen, inden afrensningen påbegyndes. Træsorten kan være alt fra sibirisk lærk, trykimprægneret fyr, ipe, jatoba eller cumaru. Til rensningen af træterrasse bruger vi udelukkende 100 % miljørigtige renseprodukter, og sørger for en professionel rensning af din træterrasse, så du kan nyde et godt resultatet.

Algebehandling og efterbehandling af træterrasser

Vi slutbehandler træterrassen efter nærmere aftale med kunden. En slutbehandling kunne være terrasseolie, som er den traditionelle måde at afslutte en algerens på, naturligvis alt afhængig af, hvilken træsort, der er brugt til terrassen. Det er heller ikke muligt at give terrassen imprægnering og afslutte med terrasseolie, da de to produkter ikke fungerer på samme overflade.

Få et uforpligtende tilbud på algebehandling i dag

Har du yderligere spørgsmål, eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud på din opgave? Du er mere end velkommen til at kontakte os ved at ringe på telefon 40 16 80 41, sende en mail til kontakt@traeien.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Olie- og algebehandling af træterrasse

Før/efter billeder af altanterrasse

Før/efter billeder af træterrasse

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os