Træterrasse

Ønsker du en træterrasse?

Træ i en har stor erfaring i at bygge terrasser, store som små. Så har du et brændende ønske om en ny træterrasse, er der ingen grund til at holde dig tilbage mere. Derudover, kan der også laves en aftale om, at der tages af din terrasse i fremtiden, så du kun skal koncentrerer dig om at nyde den.

Hvad skal man så vælge af terrassebrædder?

Det er jo smag og behag. Er der tale om en træterrasse som er nem at holde, og som virkelig kan holde til noget. Så vil jeg klart anbefale trykimprægneret træ, det er prismæssigt meget fornuftigt. men husk terrassebrædderne skal vedligeholdes, med rens og efterbehandling.

Der er et par muligheder her: Den klassiske trykimprægneret fyr, den fås også som brunimprægnerede den er rilled på den ene side og glat på den anden side, her kan der så vælges hvad man selv foretrækker.

Så er der Termobehandlet fyrretræ
Det er varmebehandlet træ, det specielle ved Termo fyr, er måden, som det er varmebehandlet på. Frem for at tilsætte kemikalier, trækker man harpiks, terpentin og formaldehyd ud af træet.
Det efterlader materialet ”dødt” plankerne får herefter en lang holdbarhed og god formstabilitet. Terrassebrædderne har en nøddebrun glød, som minder lidt om farverne på de eksotiske træsorter.

Cumaru Sydamerikansk træsort
Camaru er en populær træsort. Det scorer på dens hårdhed. Den er også formstabil. Træet har en flot ensartet struktur uden knaster. Farvespillet varierer fra rødbrun til gyldenbrun.
Træet har et naturligt olieindhold der gør den perfekt til terrasser. særligt også her på vores breddegrader.
Her kan du også vælge mellem en glat og en rillet overside.

Bangkirai som kommer fra Asien fra bæredygtigt skovbrug
Bangkirai terrassebrædder har en gyldenbrunlig farve og er helt uden knaster.
Træet er efterspurgt på grund af sin hårdhed og formstabilitet.
Terrassebrædderne har også en vendbar profil, så du kan vælge mellem en glat og en rillet overside.

Her ses billeder af opbygning af ny træterrasse

Bygget med ekstra solidt understel.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os