Træterrasse

Ønsker du en træterrasse, bygger vi da bare en til dig

Vi har stor erfaring i at bygge terrasser, store som små. Så har du et brændende ønske om en ny træterrasse, er der ingen grund til at holde dig tilbage. Derudover, kan vi også lave en aftale om, at vi tager os af din terrasse i fremtiden, så du kun skal koncentrerer dig om at nyde den.

Hvad skal man så vælge af terrassebrædder

Det er jo smag og behag, er der tale om en træterrasse som er nem at holde, og som kan tåle noget så vil jeg klart anbefale trykimprægneret, det er prismæssigt fornuftigt , men husk terrassebrædderne skal vedligeholdes, med rens og efterbehandling.
Der er et par muligheder her, den klassiske trykimprægneret fyr, den fås også brunimprægnerede den er rillede på den ene side og glatte på den anden, her kan der så vælges hvad man foretrækker.

Så er der Termobehandlet fyrretræ
Det er varmebehandlet træ, det speciale ved Thermo fyr er måde, som det er varmebehandlet på- Frem for at tilsætte kemikalier, trækker man harpiks, terpentin og formaldehyd ud af træet.
Det efterlader materialet ”dødt”plankerne får herefter en lang holdbarhed og god formstabilitet. Terrassebrædderne har en nøddebrun glød, som minder lidt om farverne på de eksotiske træsorter.

Cumaru Sydamerikansk træsort
Camaru er en populær træsort, der score på hårdhed den er også formstarbil. Træet har en flot ensartet struktur uden knaster, farvespillet varierer fra rødbrun til gyldenbrun.
Træet har naturligt olieindhold der gør den perfekt til terrasser, også her på vores breddegrader
Du kan vælge mellem en glat og en rillet overside.

Bangkirai som kommer fra Asien fra bæredygtigt skovbrug
Bangkirai terrassebrædder har en gyldenbrunlig farve og er helt uden knaster.
Træet er efterspurgt på grund af sin hårdhed og formstabilitet.
Terrassebrædderne har en vendbar profil, så du kan vælge mellem en glat og en rillet overside

Her ses billeder af opbygning af ny træterrasse

Bygget med ekstra solidt understel.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os